Mūsmājas janvārī: Grigalis, jauna virtuve, telpaugi ziemai.

Šovmenis, LNT raidījumu vadītājs MĀRIS GRIGALIS dzen jokus arī ārpus kadra, gatavojot savus iecienītos salātus "90 sekundes". Uzzini, kā pagatavot vafeles, žagariņus un riekstiņus. Kā arī - pabaro ģimeni ar vienu vistu! Kā pareizi sadalīt vistu un ko no tās pagatavot?

KLIEDĒJOT TUMSU.
Ziemas mēnešos lampas ir neaizstājamas - Latvijas dizaineru idejas un veikumi. Viesojies mākslinieces Helēnas Heinrihsones noslēpumainajā dzīvoklī. Kā arī jauna virtuve 2 nedēļās. Kā skaisti un neparasti iekārtot mazu un šauru virtuves telpu.

ZAĻĀ OĀZE istabā.
Svarīgi izvēlēties sev un telpai piemērotus augus. Ziemā īpaši priecē raiblapu un ziedošie telpaugi. Uz bieži sastopamajiem jautājumiem atbild Zane Purne, Nacionālā botāniskā dārza Oranžērijas nodaļas vadītāja.


STILĪGAS IDEJAS.
Dabas motīvi spilvenos. Silti aksesuāri mazajai dāmiņai - kā uzšūt mufi? Puķes, kas iepriecina. Kā pagatavot mākslīgos ziedus? Universāls džemperītis.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 
(c) 2009-2010 Žurnāliem.lv; Hostēts iekš Blogger Veidne no Deluxe Templates. Wordpress veidni radījis Masterplan. Adaptācija: Smic